Boeken voor vrouwen

Net zoals er speciale boeken zijn voor mannen en voor kinderen heb je ook speciale boeken voor vrouwen. Vrouwen houden vaak van romantische boeken, en mannen vaak meer van wat meer actie in een boek. Vrouwen zijn vaak ook moeilijker in het zoeken van een boek. Ze stellen meer eisen aan een boek dan de meeste mannen. Speciaal voor alle vrouwen die veel lezen is er een top 10 samengesteld van de meest verkochte en gelezen boeken op het moment. Deze boeken zijn goed voor uren lees plezier. Deze top 10 zorgt ervoor dat jij een goed boek kan scoren en zo weet je zeker dat je met een goed boek thuis komt. Een saai boek sla je meestal snel dicht en sla je nooit meer open.

De top 10 vrouwen boeken
Deze top 10 laat zien welke vrouwen boeken op dit moment het meest verkocht en gelezen worden. Verschillende vrouwen hebben deze boeken beoordeeld. Zowel lezers als professionele recensenten. Voor iedere vrouw die van lezen houdt zit er wel een geschikt boek tussen. De boeken kun je online kopen bijvoorbeeld op Bol.com of in boeken winkels:

1. Toen ik je zag – Isa Hoes
2. Debet – Saskia Noort
3. Rudolph’s Bakery – Rudolph van Veen
4. Antiglamour – Carice van Houten & Halina Reijn
5. En uit de bergen kwam de echo – Khaled Hosseini
6. Het puttertje – Donna Tartt
7. Bespaar met Jamie – Jamie Oliver
8. Plenty – Yotam Ottolenghi
9. Morgen ben ik weer thuis – Simone van der Vlugt
10.  Hemelvaart – Judith Koelemeijer

Uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de Nederlandse vrouwen regelmatig een boek leest. De grootste reden hiervan is om even te ontspannen van het drukke leven. Deze boeken top 10 bestaat uit typische vrouwenboeken waarin je helemaal verdiept kan raken en even niet meer aan het drukke gezin en werk leven denkt.