Engelse boeken top 10

Voor de Nederlandse boeken is niet alleen een boeken top 10 gemaakt. Voor de mensen die liever Engelse boeken lezen uit verschillende genres is hier een lijst met de populairste Engelstalige boeken.

Klik hier voor de top 10 boeken

Actuele Engelse boeken top 10

Niet alleen voor de Nederlandse boeken wordt er een top 10 van beste boeken gemaakt, maar ook in veel andere landen wordt dit gedaan en dus ook voor Engelse boeken. Er zijn namelijk ook mensen in Nederland die liever Engelse boeken lezen en dit soort lijstjes interessant vinden. Dit kan zijn omdat ze zo beter Engels leren of omdat ze Engelse boeken beter vinden dan Nederlandse boeken.

Veel mensen vinden het belangrijk om de top 10 van Engelse boeken te weten zodat ze weten dat ze voor een goed boek kiezen. Het is altijd erg vervelend als je een boek koopt en hij valt toch erg tegen. De prijzen van de boeken zijn goed betaalbaar en als je wilt kun je ze natuurlijk ook gewoon als e-book kopen.

In sommige gevallen is een e-book zelfs goedkoper dan een tastbaar boek en heb je niet te maken met een boek die je ergens kwijt moet nadat je deze hebt uitgelezen. Veel mensen bewaren namelijk boeken als ze deze hebben uitgelezen. Handig, want als je deze eens wilt uitlenen kun je het boek meteen meegeven aan degene die geïnteresseerd is. Als je van boeken houd en dan voornamelijk Engelse boeken, is de Engelse boeken top 10 zeker iets om in de gaten te houden.

Engelse boeken top 10
5 (100%) 3 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *