Spannende boeken top 10

Romantische boeken, spannende boeken of avontuurlijke boeken. Het zijn een aantal voorbeelden van de categorie├źn rondom boeken. Ieder boek heeft een bepaald verhaal dat ingedeeld kan worden bij een bepaalde categorie. Welke categorie heeft jouw voorkeur? Je vindt hier in ieder geval de actuele top 10 spannende boeken via onderstaande knop.

Klik hier voor de top 10 boeken

Spannende boeken


Spannende boeken worden ook wel thrillers genoemd. Het gaat hierbij zoals de benaming al zegt om een boek met een spannend verhaal. Vaak wordt er gekozen voor een misdaadverhaal waarbij het voornamelijk om actie en gevaar gaat. Deze twee factoren kunnen er voor zorgen dat een boek erg succesvol kan worden. Er zijn een aantal schrijvers die zich specifiek op deze categorie hebben gericht met het schrijven van boeken. Een aantal van deze schrijvers zijn Dan Brown, Robin Cook, Nicci French, Ian Fleming, Joseph Finder, Desmond Bagley, Tom Clancy, James Ellroy, John Grisham en Thomas Harris.

Het uitkiezen van spannende boeken

Er is een zeer uitgebreid assortiment te vinden aan spannende boeken. Het uitzoeken van een goed spannend boek kan in sommige gevallen dan ook erg lastig zijn. Wanneer je een bepaalde voorkeur hebt voor een schrijver wordt het al een stuk gemakkelijker. Het is echter ook mogelijk om gewoon eens een kijkje te nemen tussen de spannende boeken top tien. Op deze manier kun je bekijken welke boeken bij andere in de smaak vallen, en op basis van deze lijst een keuze maken voor jouw volgende boek.

Een aantal titels in deze top 10 zijn Debet, Stille zonde, Een tip van de sluier, Zusje, Morgen ben ik weer thuis, Inferno en Ga nooit terug.

Spannende boeken top 10
5 (100%) 6 votes