Thrillers top 10

Hou je meer van wat spannende en enge boeken, bekijk dan de Thillers top 10. Hier staan de populairste thriller boeken voor jou op een rijtje. Regelmatig wordt de top lijst bijgewerkt zodat jij altijd een actueel overzicht hebt van de beste boeken.

Klik hier voor de top 10 boeken

Thriller boeken top 10

Waarom een thriller boek lezen?

Thriller boeken lezen is verslavend en de meeste mensen lezen daarom graag regelmatig een bekend thriller boek. Daarom vindt je hier altijd een actuele lijst van de Thriller top 10 boeken van het moment, deze lijst is gebaseerd op meest gelezen boek van het moment in deze categorie. Alle literaire thrillers top 10 zijn erg spannend en wij kunnen je verzekeren dat je veel plezier met één van deze bovenstaande boeken zult hebben.

Vind je het leuk om een spannend en eng boek te lezen? Wij beschrijven in dit artikel een aantal thrillers die op dit moment redelijk populair zijn. Door deze top 10 weet jij zeker dat je een goed boek koopt en voorkom je een telleurstelling, want veel mensen kopen tegenwoordig geregeld nog een boek die achteraf erg blijkt tegen te vallen. Een boek staat namelijk niets voor niets in de top tien. Deze top 10 van Thriller boeken is gebaseerd op de Thriller boeken die het meest verkocht worden op het moment.

Top 10 Thriller boeken

Op nummer 1 van deze top 10 staat het meest verkochte Thriller boek op het moment. Op de eerste plaats staat Morgen ben ik weer thuis van Simone van der Vlugt, gevolgd door Inferno van de bekende schrijver Dan Brown. Dr. Sleep maakt de top drie compleet. Verder staan in de top 10 thriller boeken de volgende exemplaren: Zusje, Vakantievrienden, Kwijt, De erfgenaam, Stille zonde, Meneer Heineken, Het is voorbij en Hitte, die de top 10 compleet maakt.

Deze literaire thrillers top 10 is gemaakt samen met de hulp van paar grote boekhandels. De top 10 van Thriller boeken wordt veel opgezocht door mensen. Ze vinden vaak de mening van mede lezers belangrijk en willen zo een telleurstelling in een boek voorkomen. Thriller boeken staan bekende om enge en spannende boeken. Hopelijk vind je door deze top tien een geschikt boek.

Thrillers top 10
4.8 (95%) 16 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *